Kent u of bent u de nieuwe ondernemer van het jaar?

Op 20 januari 2020 maken we tijdens een feestelijk event de nieuwe winnaars bekend van de Ondernemersprijs Midden-Holland. Maar wie dat wordt????

U kunt kandidaten voordragen, dat kunt u zelf zijn, of een bedrijf waar u mee samenwerkt of iemand uit uw netwerk.

Deelnemen aan de Ondernemersprijs Midden-Holland levert een positieve bijdrage, er is media-aandacht en de medewerkers zijn trots  bij het bedrijf te horen!

Wie zoeken we?

Er zijn 3 categorieën:

  • Horeca en detailhandel
  • MKB
  • Grootzakelijk

Dat het bedrijf de landelijk gestelde milieuvoorwaarden naleeft en werkt volgens de lokaal gestelde vestiging- en vergunnings-voorwaarden spreekt voor zich, maar ondernemen zij toekomst bestendig? Met een goed en sociaal personeelsbeleid? Inspireren ze hun personeel en bieden ze hen opleidingsmogelijkheden? Voeren ze een opvallend marketingbeleid? Zijn ze sociaal en maatschappelijk betrokken? Of hebben ze opvallende middelen om klanten te binden?  Zijn ze een ambassadeur voor de vestigingsgemeente? En voeren ze een innovatief en toekomstgericht beleid?

Dat bedrijf zoeken we!

De Jury

Aanmelden

Een bedrijf voordragen als kandidaat kan door voor 1 september 2019 een mail te sturen naar organisatie@ondernemersprijs-mh.nl

Vermeld hierin de naam en adresgegevens van het bedrijf, de naam van de contactpersoon en zijn of haar e-mailadres.

Na ontvangst van de voordracht sturen we een mail met het inschrijfformulier naar de contactpersoon. De feitelijke inschrijving kan alleen gedaan worden door een DGA/eigenaar van het bedrijf.