Genomineerden 2022

Als gevolg van de aanhoudende coronamaatregelen liep het proces van presentatie van de genomineerden anders dan andere jaren. De bijeenkomst die in andere jaren georganiseerd wordt kon dit jaar helaas niet live vormgegeven worden. Alleen de juryleden konden dit jaar, op 1,5 meter aanwezig zijn. Om ook de anderen die nauw betrokken zijn bij de prijs toch te kunnen betrekken werden opnamen gemaakt van de presentaties. Niet zo leuk en feestelijk als andere jaren maar met als pree dat er nu ook breder getoond kan worden hoe deze presentaties verliepen en wat deze ondernemers drijft.

Genomineerden in categorie Detailhandel & Horeca

De genomineerden in de categorie Detailhandel en Horeca 2022 waren David’s Gelato uit Gouda, De Zoete Inval uit Bodegraven en Mulder Mode uit Waddinxveen.

Genomineerden in categorie MKB

Domera uit Gouda, Markus & Markus Stroopwafels uit Waddinxveen en Melkveebedrijf Oostdam uit Bodegraven waren genomineerd in de categorie MKB.

Genomineerden in categorie Grootzakelijk

In de categorie Grootzakelijk zijn LC Packaging uit Waddinxveen, RetourMatras uit Bodegraven en Th.Vergeer & Zonen waren Reeuwijk genomineerd.